top of page
  • Skribentens bildAdmin

Lyckad debut gav mersmak

Elias Hansen i årskurs 2 fick i helgen äntligen göra efterlängtad tävlingsdebut i thaiboxningen. Mindre skadeproblem och bekymmer att få till matcher har gjort att det låtit vänta på sig lite längre än önskat. Men i helgen var det äntligen dags.


På plats nere i Lund fick Elias tre tuffa ronder mot en något större motståndare. Hansen gav bort några kilon medan motståndaren tvingades att gå ner några för att matchen skulle bli av.


"Jag blev överraskad av hans styrka" säger Elias på den klassiska frågan 'Hur kändes det?'. Med sin styrka rönte motståndaren framgång i clinchen. Elias letade öppningar och efter en stund tyckte han sig ha hittat motståndarens kryptonit: "han var inte beredd på raka slag så [jag] boxades väldigt mycket".


På frågan om det blir fler gånger kommer svaret snabbt med ett brett leende. "jag tyckte det var väldigt roligt att tävla man kände adrenalient i hela kroppen [...]. Det var kul att komma upp i ringen [och] har väntat på det länge och längtar redan till nästa gång."Elias th i blått0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page