Om oss

Trygghet | Engangemang | Inspiration | Utmaningar

Vi har utbildningen för dig som vill varva dina studier med spännande träning. Vår idé är att kombinera utbildning av högsta kvalitet med regelbunden och varierad träning. Du får prova på spännande idrotter, utmana dig själv och träna kampsporter. Dessutom kommer du att ha riktigt kul under tiden! På skolan tränar ambitiösa nybörjare tillsammans med etablerade kampsportare och andra idrottsutövare tre till fyra pass i veckan.

Hos oss kan du läsa Samhällsvetenskap (SA) med inriktning beteendevetenskap eller Träning och hälsa (BF) med yrkesutgång mot personlig tränare eller fritidscoach.

Vi erbjuder intressanta kurser i bland annat ledarskap, kommunikation och psykologi, och vår ambition är att på bästa sätt förbereda dig för vidare studier och arbete. Du får möjlighet att etablera kontakter med arbetsliv och högskolor genom praktik, studiebesök och gästföreläsare.

På skolan intensivläser vi några kurser åt gången för att du lättare ska kunna fokusera och fördjupa dina kunskaper.

Din personliga utveckling står i fokus och du får möjlighet att utvecklas socialt, fysiskt, mentalt och kunskapsmässigt. Hos oss får du möta utmaningar och delta i spännande aktiviteter, föreläsningar och projekt. Eftersom skolan är relativt liten upplever eleverna den som trivsam och trygg. Gemenskapen är stor och det är lätt att trivas här. Många elever stannar kvar efter lektionstid för att plugga tillsammans, träna eller bara umgås.